porttelefoner-stockholm.png

Porttelefoner Stockholm

Om du vill öka säkerheten kring din bostadsrättsförening eller företag så kan du kontakta oss på Axessa. Vi har porttelefoner som ökar säkerheten för de boende eller din personal. Det är en mycket snygg och tilltalande porttelefon med kamera som ökar säkerheten genom att användaren både kan se och höra besökaren innan den släpps sin. Ett samtal kopplas från porttelefonen till den boendes telefonapp eller svarsapparat. Förutom porttelefoner så finns tillhörande Axessa Svarsenhet som förser användaren med ljud och bild i slimmad modern design. Enheten är utrustad med en 7” kapacitiv touchskärm med fem snabbknappar placerade på sidan. Sedan har vi en estetiskt tilltalande kortläsare som tål tuffa miljöer Alla våra produketer är IP-baserade och all administration sker via Axessa Cloud. Det enda du behöver till är en nätverkskabel med POE+-matning fram till dörren.

Porttelefoner Stockholm med mycket hög kvalitét

Visst låter det tryggt, enkelt och bra med porttelefoner. Det är mycket hög kvalité på systemet men ändå väldigt användarvänligt. Så om du vill öka säkerheten ska du absolut ta kontakt med oss på Axessa. Vi besitter en hög kompetens inom säkerhet och har lång erfarenhet. Så tveka inte att höra av dig till oss på Axessa så hjälper vi dig med ditt porttelefonprojeket i Stockholm. 

Vill du veta mer om porttelefoner Stockholm, läs gärna mer på www.axessa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@axessa.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på +46 (0)10 - 151 19 10 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Axessa!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
 

Axessa Solution Group AB

Engelbrektsgatan 25
791 60 Falun
SWEDEN

Tel: +46 (0)10 - 151 19 10
info@axessa.se

Namn *
Namn