porttelefoner-online.png

Porttelefoner online

Är du ute efter att skaffa dig porttelefoner Online? Eller så kanske du vill byta ditt gamla och omoderna system till ett nytt modernt? Då rekommenderar vi varmt vårt Axessa system med porttelefoner Online. Axessa är ett system byggt på en smart molntjänst. Du behöver inte bry dig om servrar, backuper och uppdateringar. Ett system – många funktioner. Visst låter det suveränt, enkelt och klockrent. Så om du ska investera i nya porttelefoner Online eller så kanske du är nyfiken, tveka inte att ringa oss på Axessa så hjälper vi dig... Oavsett om systemet installeras i ett bostadshus eller på ett företag resulterar systemet i en enklare vardag för slutanvändaren. Genom appen kan varje person själv bestämma hur de vill nyttja systemet. På så sätt har vi minimerar tiden som du som beställare behöver lägga på systemet.

Porttelefoner online, mycket enkelt och smidigt

Vi har ju som sagt porttelefoner online och om du behöver utöka systemet med fler produkter, till exempel en kortläsare på soprummet, en informationstavla eller tvättstugebokning, används samma app. Så systemet är väldigt smidigt och användarvänligt. Det är bara att du hör av dig till våra trevliga medarbetare som hjälper vi dig naturligtvis.

Vill du veta mer om porttelefoner online, läs gärna mer på www.axessa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@axessa.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på +46 (0)10 - 151 19 10 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Axessa!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
 

Axessa Solution Group AB

Engelbrektsgatan 25
791 60 Falun
SWEDEN

Tel: +46 (0)10 - 151 19 10
info@axessa.se

Namn *
Namn