porttelefoner-med-kamera.png

Porttelefoner med kamera

Om du är intresserad av att öka säkerheten kring dina besök. Då kan vi varmt rekommendera Axessas porttelefoner med kamera. I våra porttelefoner kan ni både se och höra besökaren innan den släpps sin. Ett samtal kopplas från porttelefonen till den boendes telefonapp eller svarsapparat. Integrerad RFID kortläsare gör att du uppfyller entréns samtliga behov med bara en enhet utanför dörren. Visst låter det både säkert och proffsigt. Och det bästa är att det är både ett säkert och proffsigt system. Dessutom är axessas porttelefoner med kamera mycket stilrena och eleganta med den senaste tekniken. Istället för att ha massa kablar och centraler för att komma igång så har vi minimerat det genom att placera all intelligens i en molntjänst. Vilket underlättar avsevärt och det är därför axessa är ett så smart och praktiskt system. Så hör av dig till oss på Axessa angående porttelefoner med kamera eller något annat av våra produkter. Så hjälper vi dig gärna med dina frågor och funderingar.

Porttelefoner med kamera, enkel användning

Porttelefoner med kamera från Axessa innebär en väldigt enkel användning för dig. Axessa är ett system byggt på en smart molntjänst. Du behöver inte bry dig om servrar, backuper och uppdateringar eller inblandning av andra leverantörer eller operatörer. Ett system – många funktioner. Väldigt smart!

Vill du veta mer om porttelefoner med kamera, läs gärna mer på www.axessa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@axessa.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på +46 (0)10 - 151 19 10 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Axessa!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
 

Axessa Solution Group AB

Engelbrektsgatan 25
791 60 Falun
SWEDEN

Tel: +46 (0)10 - 151 19 10
info@axessa.se

Namn *
Namn