porttelefon-med-kamera .png

Porttelefon med kamera 

Axessa har idag ett enkelt, smart och med en säker teknik för hem och arbetsplatser. Axessa har en porttelefon med kamera som är kopplad till din smartphone En estetiskt tilltalande porttelefon med kamera som ökar säkerheten genom att användaren både kan se och höra besökaren innan den släpps sin. Vilket är ju väldigt bra på alla sätt och vis.

Från och med nu är det enkelt att investera i smart och säker teknik för människors hem och arbetsplatser. Genom att placera all intelligens i en molntjänst har vi minimerat antalet centraler och kablar som behövs för att komma igång. Det är ett väldigt lätt system att installera och det är mycket enkelt att använda vår teknik. Så hör gärna av dig till oss på Axessa så hjälper vi dig naturligtvis med porttelefon med kamera eller vad du vill ha hjälp med.

Porttelefon med kamera ökar säkerheten

Axessas porttelefon skapar trygghet när ni ser vem besökaren är. Dessutom så är vår. Vår porttelefon med kamera är mycket stilren och snygg utan massa kablar som behövs och förstör estetiken.


Axessa är ett plug & play-system med porttelefoner, passersystem och informationstavlor anpassade för dagens teknik. Enkelt att installera, enkelt att använda. Vill du veta mer om Axessas porttelefon med kamer? Läs gärna mer på www.axessa.se för en mer utförlig  beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@axessa.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på +46 (0)10 - 151 19 10 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.

Varmt välkommen till oss på Axessa!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
 

Axessa Solution Group AB

Engelbrektsgatan 25
791 60 Falun
SWEDEN

Tel: +46 (0)10 - 151 19 10
info@axessa.se

Namn *
Namn