porttelefon-kopplad-till-mobiltelefon.png

Porttelefon kopplad till mobiltelefon

Tekniken går verkligen framåt. Vi vet att väldigt många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare sitter fast med uråldriga, kostsamma system som för länge sedan passerat bäst före datum. Vi på Axessa kan erbjuda den senaste tekniken som gör det så mycket enklare och smidigare för dig. Ett system, ett moln, en app och hundratals möjligheter. Du kan ha en porttelefon kopplad till mobiltelefon. Då kan du välja att styra dina samtal via din mobiltelefon eller via din svarsapparat. Långsiktigt, kostnadseffektivt och mycket smartare. Visst låter det kanon. Det är bara att hänga med i den enklare och smidigare framtiden. Gå gärna in på vår hemsida www.axessa.se och läs mer om oss och våra produkter. Då kommer du se och förstå vilket bra system Axessa är.

Porttelefon kopplad till mobiltelefon, en bra investering!

Vi vet att väldigt många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare sitter fast med uråldriga, kostsamma system som för länge sedan passerat bäst före datum. Men vi kan förstå att det krävs en del för att byta till ett nytt modernt system. Men det behöver faktiskt inte vara så stor investering som många kan tro. Dessutom så förenklar det din vardag vilket underlättar en hel del. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om porttelefon kopplad till mobiltelefon och vårt system, Axessa.

Vill du veta mer om porttelefon kopplad till mobiltelefon, läs gärna mer på www.axessa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@axessa.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på +46 (0)10 - 151 19 10 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Axessa!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
 

Axessa Solution Group AB

Engelbrektsgatan 25
791 60 Falun
SWEDEN

Tel: +46 (0)10 - 151 19 10
info@axessa.se

Namn *
Namn