porttelefon-kamera.png

Porttelefon kamera

Funderar ni på att investera i ny porttelefon, ta kontakt med oss på Axessa. Axessa är ett allsystem byggt på en smart molntjänst. Du behöver inte bry dig om servrar, backuper och uppdateringar. Ett system – många funktioner. Visst låter det kanon! Dessutom så är systemet mycket stilrent och snyggt och enkelt att installera och enkelt att använda. Surfa gärna in på hemsida så får du själv se vad vi har att erbjuda samt att du även kan läsa om våra fantastiska produkter. Med Axessa porttelefon med kamera ökas säkerheten genom att du kan både se och höra besökaren innan den släpps in. Samtalet kan kopplas till den boendes telefonapp, svarsapparat eller direkt till en vanlig telefon om den boende inte har en smarttelefon eller svarsapparat.

Porttelefon kamera med full hd

Det finns flera fördelar när du väljer att installera våra produkter. Till exempel har vår porttelefonkamera full HD, installationen går snabbt och enkelt. Porttelefonen är fullt integrerad emot Axessa övriga produkter samt Axessa Cloud. Så se till att du kontaktar oss antingen via mail eller så slår du en signal till våra trevliga medarbetare.

Vill du veta mer om porttelefon kamera, läs gärna mer på www.axessa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@axessa.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på +46 (0)10 - 151 19 10 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Axessa!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
 

Axessa Solution Group AB

Engelbrektsgatan 25
791 60 Falun
SWEDEN

Tel: +46 (0)10 - 151 19 10
info@axessa.se

Namn *
Namn