porttelefoner-med-kamera.png

Porttelefon bostadsrätt

Om du idag innehar ett gammalt och omodernt porttelefonsystem till din bostadsrättsförening. Då kanske du går i tankar till att byta till ett modernt porttelefonsystem till din bostadsrättsförening. Det kan man ju förstå i så fall. För att då kan vi varmt rekommendera den intelligenta molntjänsten Axessa Cloud. Den förenklar din vardag avsevärt. Alla produkter talar till samma system, vilket gör det enkelt att välja precis de funktioner som du behöver. Vilket även innebär att det är minimerat med centraler och kablar. Snyggt och stilrent! Dessutom så uppdateras systemet regelbundet vilket innebär att du som användare och administratör för systemet kontinuerligt får tillgång till nya funktioner och uppdateringar. Om du är intresserad av Till exempel en porttelefon till din bostadsrättsförening eller någon av våra andra intelligenta produkter tveka inte att ta kontakt med oss.

Axessa’s Porttelefon för bostadsrätt när du vill ha ett säkert system

Med Axessa Cloud får du ett flexibelt, enkelt och driftsäkert system där alla produkter hanteras från samma plattform. Systemet är tillgängligt var du vill, när du vill, helt på dina villkor. Dessutom så fungerar Axessa Cloud på alla operativsystem, tablets och via Axessa’s appar. Visst låter det suveränt. Det är bara att du slår en signal så hjälper vi dig med porttelefon till bostadsrättsförening eller till företaget, vart du än behöver vårt fantastiska system så löser vi det.

Vill du veta mer om porttelefon till bostadsrätt, läs gärna mer på www.axessa.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@axessa.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på +46 (0)10 - 151 19 10 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Axessa!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
 

Axessa Solution Group AB

Engelbrektsgatan 25
791 60 Falun
SWEDEN

Tel: +46 (0)10 - 151 19 10
info@axessa.se

Namn *
Namn