porttelefonter-aforsaljare.png

Porttelefoner-återförsäljare

Är ditt företag intresserad att bli återförsäljare av Axessa’s porttelefon med kamera eller någon av våra övriga smarta produkter, skicka då in din ansökan till oss. Vill du veta mer surfa in på www.axessa.se. Vårt system bygger på att drastiskt förenkla installationen genom att endast behöva installera en kabel (nätverkskabel) till varje dörr som sköter både kommunikation samt strömförsörjning av hela dörrmiljön (porttelefon, ellås, öppningsknapp, dörrlägesgivare). Systemet bygger på en smart molntjänst som kan användas ifrån alla operativsystem, tablets samt Axessa’s appar, systemet uppdateras regelbundet vilket gör att du som användare får automatiskt tillgång till de senaste säkerhetsuppdateringarna samt nya funktioner.

Porttelefoner-återförsäljare åt Axessa

Som återförsäljare åt Axessa så är det inte bara porttelefon med kamera som finns i vårt produktutbud. Du finner även Axessa svarsenhet som förser användaren med ljud och bild i slimmad modern design. Axessa passersystem som är en estetisk tilltalande kortläsare som tåll tuffa miljöer. Axessa Informationstavla som är extremt tunn med sidna 25mm ifrån väggen. 

Vill du bli återförsäljare ta kontakt med oss och bli en i gänget med professionella installatörer som installerar framtidens säkerhetssystem. Läs mer på www.axessa.se eller kontakta oss direkt på info@axessa.se +46 (0)10 - 151 19 10 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Axessa!

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT
 

Axessa Solution Group AB

Engelbrektsgatan 25
791 60 Falun
SWEDEN

Tel: +46 (0)10 - 151 19 10
info@axessa.se

Namn *
Namn