Välkommen in till enkelheten.

 

Från och med nu är det enkelt att investera i smart och säker teknik för människors hem och arbetsplatser. Genom att placera all intelligens i en molntjänst har vi minimerat antalet centraler och kablar som behövs för att komma igång. Resultatet heter Axessa: Ett plug & play-system med porttelefoner, passersystem och informationstavlor anpassade för dagens teknik. Enkelt att installera, enkelt att använda. 

 
 

 

 

Varför Axessa?

Enkel installation

Axessa är ett all inclusive-system byggt på en smart molntjänst. Du behöver inte bry dig om servrar, backuper och uppdateringar eller inblandning av andra leverantörer eller operatörer. Ett system –  många funktioner.

Enkel användning

Axessa är anpassad för dagens teknik. Oavsett om systemet installeras i ett bostadshus eller på ett företag resulterar systemet i en enklare vardag för slutanvändaren. Genom appen kan varje person själv bestämma hur de vill nyttja systemet. På så sätt har vi minimerar tiden som du som beställare behöver lägga på systemet.

Enkel uppdatering

Axessas molntjänst ser till att du enkelt får tillgång till uppdateringar, utan att behöva investera i nya kostsamma centraler. Om du behöver utöka systemet med fler produkter, till exempel en kortläsare på soprummet, en informationstavla eller tvättstugebokning, används samma app.